Krajalnica do sera Ma-Ga A2-812T
15600.00 zł + VAT
19188.00 zł z VAT
Czas dostępności: Dostępny od ręki
Waga: 58 kg
Wymiar: 620 x 520 x 613mm
Opis produktu Krajalnica do sera Ma-Ga A2-812T
Krajalnica żywności A2-812T jest bardzo precyzyjnym urządzeniem pozwalającym na krojenie sera na plastry o różnych grubościach od 0 do 24 mm.
Krajalnica posiadająca elektroniczny licznik krojonych plastrów pozwala na:
- liczenie plastrów w trybie automatycznym i ręcznym
- wyłączenie urządzenia w przypadku wykrycia braku wędliny do krojenia
- maksymalną ilość zleconych do krojenia plastrów: 999
- po wykonaniu zadanej ilości plastrów krajalnica wyłącza się automatycznie
Krajalnica Ma-Ga A2-812T wykonana jest z materiałów nierdzewnych o dużej gładkości, posiadająca wbudowaną ostrzarkę o najnowocześniejszym rozwiązaniu w zakresie konstrukcyjnym
i materiałowym.
Nóż, pokrywa noża oraz płyta oporowa pokryte są teflonem.
Dodatkowe informacje
Parametry techniczne
- długość: 710 mm
- szerokość: 520 mm
- wysokość: 613 mm
- rozstaw nóżek: 550 x 320 mm
- średnica ostrza: 300 mm
- maksymalna grubość plastrów: 24 mm
- maksymalny wymiar krojenia: 190 x 150 mm
- wymiary stołu podawczego: 300 x 250 mm
- pochył stołu podawczego: 45°
- moc całkowita: 0.25 kW
- napięcie: 230 V
- waga: 58 kg
- materiał: stal nierdzewna, nóż - teflon
- zasilanie: elektryczne
Gwarancja
Gwarancja 12 miesięcy
Dodatkowe informacje
- nóż, pokrywa noża i płyta oporowa pokryte teflonem
- wyposażona w elektroniczny licznik krojonych plastrów
- funkcje: liczenie plastrów w trybie automatycznym, ręcznym, wyłączenie maszyny w przypadku wykrycia braku materiału do cięcia,
maksymalna ilość zadanych plastrów - 999, po zrealizowaniu zadanej ilości plastrów krajalnica wyłącza się automatycznie - pochylone ostrze o średnicy 300 mm
- stół wyposażony w mechanizm dociskacza zapewniający stabilność położenia krojonego produktu
- wbudowana ostrzarka o najnowocześniejszym rozwiązaniu w zakresie konstrukcyjnym i materiałowym
- przeznaczona do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu i gastronomii