Szatkownica do warzyw Ma-Ga MKJ3-250.2 (230V)
Czas dostępności: Dostępny od ręki
Waga: 34 kg
Wymiar: 596 x 464 x 606 mm
Opis produktu Szatkownica do warzyw Ma-Ga MKJ3-250.2 (230V)
Szatkownica MKJ3-250.2 przeznaczona do szatkowania warzyw i owoców oraz do rozdrabniania żółtego sera.
Posiada duży wsyp i koryto o gładkiej powierzchni i zaokrąglonych brzegach, które pomieści wiekszość produktów w całości.
Urządzenie ma budowę modułową, gdzie występuje: jednostka napędowa, pokrywa wraz z zasypami oraz wymienne tarcze tnące.
Tarcze tnące napędzane są przez silnik z przekładnią ślimakową, gwarantującą niezawodność urządzenia. Tarcze możemy łatwo wymieniać dzięku zastosowaniu zamka bagnetowego. Występuje szeroka oferta tarcz tnących, która obejmuje plastry, plastry faliste, plastry regulowane, słupki, frytki, wiórki, miazgę, kostkę, tarcze sierpowe, wyposażone w wymienne ostrza i elementy ścierne wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, hartowane i precyzyjnie ostrzone.
Dodatkowe informacje
Parametry techniczne
- długość: 463 mm
- szerokość: 365 mm
- wysokość: 648 mm
- maks. prędkość obrotowa: 280 obr./min.
- moc całkowita: 0,55 kW
- napięcie: 230V
- wydajność: 150-300 kg/h
- waga: ~36 kg
- materiał: stal nierdzewna
Gwarancja
Gwarancja 12 miesięcy
Dodatkowe informacje
- tarcze tnące napędzane bezpośrednio przez mocny silnik z przekładnią slimakową zapewnia wysoką niezawodność urządzenia
- łatwa wymiana tarcz tnących dzięki zastosowaniu zamka bagnetowego
- szeroki asortyment tarcz tnących obejmujący plastry, plastry faliste, plastry regulowane, słupki, frytki, wiórki, miazgę, kostkę, tarcze sierpowe, wyposażonych w wymienne
ostrza i elementy ścierne wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, hartowane i prezycyjnie ostrzone - tarcze kostki dostosowane do szatkowania warzyw surowych i gotowanych
- urządzenie wyposażone w magnetyczny system bezpieczeństwa
- prosta w łatwa w obsłudze serwisowej
- wykonana z materiałów nierdzewnych, w łatwy sposób umożliwiający czyszczenie urządzenia
- przeznaczona do małych i dużych placówek zbiorowego żywienia (żłobki, przedszkola, szkoły, szpitale, jednostki wojskowe), cateringu, w hotelach, stołówkach, pizzeriach, barach sałatkowych, barach szybkiej obsługi oraz w małych zakładach przetwórstwa owcowo-warzywnego